“Diaspora sot përbën potencial shumëfish më të madh, jo vetëm financiar, por edhe profesional”

Valon Murati
Ditët e Kulturës Shqiptare në Londër vazhdoi m...
Pas hapjes me shumë sukses të aktivitetit “Ditët e kulturës shqiptare” në Britaninë e Madhe, ku u mbajt “Dita e Filmit Shqiptar”, mbrëmë në... më shumë
  “Ditët e Kulturës Shqiptare” nisin edhe në L...
Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Kosovës në Londër, ka hapur zyrtarisht programin “Ditët e Kulturës Shqip... më shumë
Ministri Murati takohet me zyrtarë të autorite...
Pas takimit me komunitetin e shqiptarëve që jetojnë në Sidnei dhe Melburn, si dhe pjesëmarrjes në aktivitetet kulturore me rastin e shën... më shumë
Ditët e kulturës shqiptare në botë
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me ambasadat e Kosovës në Berlin, Bernë dhe Londër, nga java e kaluar filluan aktivi... më shumë
Ministri Murati viziton bashkatdhetarët në Aus...
Ministri i Diasporës, z.Valon Murati, po qëndron për një vizitë disaditore në Australi. Ai, bashkë me ambasadorin e Republikës së Kosovës n... më shumë
PËRFUNDUAN ME SUKSES “DITËT E KULTURËS SHQIPTA...
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Kosovës dhe atë të Shqipërisë, misionet diplomatike të të ... më shumë
DITËT E KULTURËS SHQIPTARE NË ZVICËR E BELGJIK...
Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministritë e Kulturës të Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë, si d... më shumë
MINISTRI MURATI U TAKUA ME FUTBOLLISTËT E FC K...
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, u takua sot me futbollistët e klubit futbollistik FC Kosova nga Cyrihu i Zvicrës dhe z. Skender Thaç... më shumë
Oct 14 2015 - 00:00
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Irlandës, Minisitri i Diasporës, z, Valon Murati takoi një grup të bashkatdhetarëve tanë që je... më shumë

Rrjetet sociale