“Diaspora sot përbën potencial shumëfish më të madh, jo vetëm financiar, por edhe profesional”

Valon Murati

Ministri

 

DARDAN GASHI

Zv. Kryeministër / Ministër i Diasporës dhe Investimeve Strategjike