“Diaspora sot përbën potencial shumëfish më të madh, jo vetëm financiar, por edhe profesional”

Valon Murati

Lajmet

Nxënës të shkollës shqipe nga Italia vizituan Ministrinë e Diasporës
Sot Ministrinë e Diasporës e vizitoi një grup i nxënësve të mësimit plotësues të gjuhës shqipe nga Italia. Ata shoqëroheshin nga mësuesit e tyre dhe nga prindër. Kjo vizitë u realizua në kuadër të ek...më shumë
				                 U ndanë çmimet vjetore për diasporën
Ministria e Diasporës organizoi ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore për diasporën “Mërgimtari i vitit” dhe “Gazetari me shkrimin/kronikën ose emisionin më të mirë për diasporën”. Ky aktivitet u ...më shumë
Në Prekaz u mbajt manifestimi “Dita e Diasporës”
Mbrëmë, në kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz, nën patronazhin e Ministrisë së Diasporës u mbajt manifestimi tashmë tradicional “Dita e Diasporës”. Manifestimi filloi me homazhet në varrez...më shumë
  Festivali poetiko-letrar me krijues nga diaspora
Mbështetur nga Ministria e Diasporës, në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, me moton “Ti je pjesë e atdheut”, u mbajt festivali poetiko-letrar “Promenadë mërgimtare 2017”.më shumë
 Ministri Murati bashkëbisedoi me personat me aftësi të kufizuara nga diaspora
Në kuadër të “Ditëve të diasporës”, sot ministri i Diasporës, Valon Murati, së bashku me drejtorin ekzekutiv të HANDIKOS-it, Afrim Maliqi, morën pjesë në debatin e organizuar me personat me aftësi të...më shumë
Në Gërmi u hap kampi me të rinjtë nga diaspora
Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe OJQ “Toka”, në qendrën rekreative “Gërmia” në Prishtinë u hap kampi veror me të rinjtë nga diaspora, Shqipëria dhe Kosova. Në këtë kamp po marrin pjesë të rin...më shumë
Ministri Murati priti prokuroren shqiptaro-amerikane Suzana Shkreli
Sot ministri i Diasporës, Valon Murati, u takua me Suzana Shkrelin, prokurore në Departamentin për Mbrojtjen e Fëmijëve në ShBA, në qarkun Macomb. më shumë
Në Prishtinë u mbajt “Sofra tradicionale 2017”
Me rastin e “Ditëve të Diasporës”, organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Qendrën Rinore Publike të Skenderajt, u organizua “Sofra tradicionale 2017".më shumë
Agjenda e ditëve të Diasporës në Kosovë 2017
Agjenda e ditëve të Diasporës në Kosovë 2017 më shumë
U hap panairi tradicional
Organizuar nga Ministria e Diasporës, sot në Prishtinë, në sheshin “Zahir Pajaziti”, u hap panairi me veshje kombëtare, punime dore e ushqime tradicionale, me moton “Ti je pjesë e atdheut”. Në këtë...më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next