FTESË për konferencë me gratë e suksesshme të ...
Mbështetur në planin e veprimit për vitin 2018, Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike organizon konferencën me gratë e suksessh... više
Njoftim- Ftesë për panair
Mbështetur nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, më 24, 25, 26 dhe 27 korrik 2018 në Prishtinë mbahet panairi me punime ar... više
FTESË PËR APLIKIM NË DY (2) KAMPE/SHKOLLA VERO...
Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, duke u mbështetur në Ligjin nr.04/L-095 të Diasporës dhe Mërgatës; Planin Veprues të Pu... više
Zv.kryeministri GASHI priti përfaqësuesit e ko...
Zv. kryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, njëherësh ministër i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, priti një delegacion të korporatës fi... više
Dardan Gashi e Kadri Veseli në Forumin Ekonomi...
Ka nisur në Vjenë të Austrisë Forumi Ekonomik. Kosova atje u përfaqësua nga ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Dardan Gashi;... više
PËRFUNDUAN ME SUKSES “DITËT E KULTURËS SHQIPTA...
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Kosovës dhe atë të Shqipërisë, misionet diplomatike të të ... više
DITËT E KULTURËS SHQIPTARE NË ZVICËR E BELGJIK...
Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministritë e Kulturës të Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë, si d... više
MINISTRI MURATI U TAKUA ME FUTBOLLISTËT E FC K...
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, u takua sot me futbollistët e klubit futbollistik FC Kosova nga Cyrihu i Zvicrës dhe z. Skender Thaç... više
Oct 14 2015 - 00:00
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Irlandës, Minisitri i Diasporës, z, Valon Murati takoi një grup të bashkatdhetarëve tanë që je... više

Društvene mreže

Linkovi