Nxënës të shkollës shqipe nga Italia vizituan ...
Sot Ministrinë e Diasporës e vizitoi një grup i nxënësve të mësimit plotësues të gjuhës shqipe nga Italia. Ata shoqëroheshin nga mësuesit e... more
				                 U ndanë çmimet vjetore pë...
Ministria e Diasporës organizoi ceremoninë e ndarjes së çmimeve vjetore për diasporën “Mërgimtari i vitit” dhe “Gazetari me shkrimin/kronik... more
Në Prekaz u mbajt manifestimi “Dita e Diasporë...
Mbrëmë, në kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz, nën patronazhin e Ministrisë së Diasporës u mbajt manifestimi tashmë tradicional “... more
  Festivali poetiko-letrar me krijues nga dias...
Mbështetur nga Ministria e Diasporës, në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, me moton “Ti je pjesë e atdheut”, u mbajt fes... more
 Ministri Murati bashkëbisedoi me personat me ...
Në kuadër të “Ditëve të diasporës”, sot ministri i Diasporës, Valon Murati, së bashku me drejtorin ekzekutiv të HANDIKOS-it, Afrim Maliqi, ... more
PËRFUNDUAN ME SUKSES “DITËT E KULTURËS SHQIPTA...
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Kosovës dhe atë të Shqipërisë, misionet diplomatike të të ... more
DITËT E KULTURËS SHQIPTARE NË ZVICËR E BELGJIK...
Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministritë e Kulturës të Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë, si d... more
MINISTRI MURATI U TAKUA ME FUTBOLLISTËT E FC K...
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, u takua sot me futbollistët e klubit futbollistik FC Kosova nga Cyrihu i Zvicrës dhe z. Skender Thaç... more
Oct 14 2015 - 00:00
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Irlandës, Minisitri i Diasporës, z, Valon Murati takoi një grup të bashkatdhetarëve tanë që je... more

Social networks