Konferenca “Roli i gruas në diasporë”
Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, sot në Prishtinë po mbahet konferenca me gratë e suksesshme të diasporës... më shumë
Gashi raporton për sfidat dhe sukseset e Minis...
Zëvendëskryeministri, njëherësh ministër i Ministrisë së Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Dardan Gashi, sot ka raportuar te Komisioni... më shumë
Austria të vazhdojë mbështetjen për Kosovën gj...
Zv. kryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, sot priti në një takim ambasadorin e Republikës së Austrisë në Kosovë, Gernot Pfandler, të cilin ... më shumë
U hap panairi tradicional 2018
Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, sot në Prishtinë u hap panairi tashmë tradicional, me punime dore, veshj... më shumë
Koncert festiv  për mërgatën
Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike dhe Komuna e Gjilanit organizuan në qytetin e Gjilanit një koncert festiv për mërgatën.... më shumë
PËRFUNDUAN ME SUKSES “DITËT E KULTURËS SHQIPTA...
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Kosovës dhe atë të Shqipërisë, misionet diplomatike të të ... më shumë
DITËT E KULTURËS SHQIPTARE NË ZVICËR E BELGJIK...
Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministritë e Kulturës të Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë, si d... më shumë
MINISTRI MURATI U TAKUA ME FUTBOLLISTËT E FC K...
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, u takua sot me futbollistët e klubit futbollistik FC Kosova nga Cyrihu i Zvicrës dhe z. Skender Thaç... më shumë
Oct 14 2015 - 00:00
Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Irlandës, Minisitri i Diasporës, z, Valon Murati takoi një grup të bashkatdhetarëve tanë që je... më shumë

Rrjetet sociale