Lajmet

Konferenca “Roli i gruas në diasporë”
Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, sot në Prishtinë po mbahet konferenca me gratë e suksesshme të diasporës, me temën “Roli i gruas në diasporë”. Në konferencë po mar...më shumë
Gashi raporton për sfidat dhe sukseset e Ministrisë para Komisionit parlamentar
Zëvendëskryeministri, njëherësh ministër i Ministrisë së Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Dardan Gashi, sot ka raportuar te Komisioni për Punë të Jashtme. më shumë
Austria të vazhdojë mbështetjen për Kosovën gjatë Presidencës së BE-së
Zv. kryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, sot priti në një takim ambasadorin e Republikës së Austrisë në Kosovë, Gernot Pfandler, të cilin e njoftoi për takimet në Bruksel javën e kaluar dhe për çësh...më shumë
U hap panairi tradicional 2018
Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, sot në Prishtinë u hap panairi tashmë tradicional, me punime dore, veshje kombëtare e ushqime tradicionale.më shumë
Koncert festiv  për mërgatën
Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike dhe Komuna e Gjilanit organizuan në qytetin e Gjilanit një koncert festiv për mërgatën. Ky koncert u mbajt në kuadër të Ditëve të Diasporës.më shumë
Aktivitetet e Ministrisë së Diasporës në Komunat e Kosovës
Ministria e Diasporës/Komuna e Gjilanit Koncert festiv për mërgatën Ansambli Shota Riza Bytyqi Ismet Bogujevci Grupi Fisnikët &Hekuran Krasniqimë shumë
Zv. Kryeministri Gashi - liberalizimi i vizave për Kosovën, lajm i jashtëzakonshëm
Zv. Kryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, që ishte në përbërjen e delegacionit kosovar që udhëtoi në Bruksel për të marrë rekomandimin pozitiv për liberalizimin e vizave, e cilësoi këtë vendim të Kom...më shumë
Kompania italiane e interesuar të investojë në energji solare
Zëvendësministri i Ministrisë së Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Faruk Nura, me bashkëpunëtorë priti sot përfaqësuesin e kompanisë italiane “Atom energy - LUCA FERRACUTI POMPA “, Nazzareno Lu...më shumë
SHQ-SRB - Vazhdim i afatit për aplikim për anëtarë të komisionit vlerësues për çmimin
Vazhdim i afatit për aplikim për anëtarë të komisionit vlerësues për çmimin "Mërgimtar i vitit" dhe çmimit "Post mortem"më shumë
Thirrje publike për shprehje të interesit për të qenë pjesë e komisioneve vlerësuese për ndarjen e çmimit ,,Mërgimtar i vitit’’ dhe çmimit “Post mortem”
Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, bazuar në Ligjin nr. 05/L095, për Diasporën dhe Mërgatën, Rregulloren nr. 2/2016 për ndarjen e çmimeve vjetore, Planin e Veprimit të Punës për vitin...më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Next