Ngjarjet

PËRFUNDUAN ME SUKSES “DITËT E KULTURËS SHQIPTARE” NË ZVICËR DHE BELGJIKË
Organizuar nga Ministria e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Kosovës dhe atë të Shqipërisë, misionet diplomatike të të dyja vendeve në shtetet përkatëse, si dhe Qendrën Kulturore ...më shumë
DITËT E KULTURËS SHQIPTARE NË ZVICËR E BELGJIKË PËRGJATË “NËNTORIT SHQIPTAR”
Ministria e Diasporës e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministritë e Kulturës të Kosovës dhe asaj të Republikës së Shqipërisë, si dhe përfaqësitë diplomatike të dy shteteve, në një projekt të...më shumë
MINISTRI MURATI U TAKUA ME FUTBOLLISTËT E FC KOSOVA – CYRIH, FITUES TË KUPËS SË DIASPORËS
Ministri i Diasporës, z. Valon Murati, u takua sot me futbollistët e klubit futbollistik FC Kosova nga Cyrihu i Zvicrës dhe z. Skender Thaçi, kryetar i Unionit të Futbollit Shqiptar në Zvicër. Këta t...më shumë